Author: admin

2e VLD Bedrijven Beurs

Ook dit jaar zal Viva la Vida Events weer een VLD Bedrijven Beurs organiseren. Sterker nog; we zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen.

Anders dan vorig jaar zal de VLD Bedrijven Beurs niet meer gericht zijn op bedrijven én particulieren, maar alleen op bedrijven. Gebleken is dat dit concept vooral geschikt is voor business to business.

De beurs zal, net als vorig jaar in het najaar plaatsvinden. Een datum is op dit moment nog niet bekend.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om deel te nemen kunnen zich alvast aanmelden door een berichtje te sturen naar info@vivalavida.nu

U wordt dan tijdig geïnformeerd over datum, locatie en kosten.

Nog 1 dag te gaan…

Morgen is het zover: De Vlaardingse Bedrijven Beurs gaat van start.

Wat kun je verwachten?

- 22 enthousiaste bedrijven die zich presenteren

- interessante ondernemers workshops

- gave sportdemonstraties

- Circusschool Hannes en Co, waar de kinderen zich prima zullen vermaken

- een fotohoek waar je een goede profielfoto kunt laten maken

Dus kom langs en kijk wat deze Vlaardingse ondernemers je te bieden hebben.

Hieronder het totaal overzicht aan bedrijven en natuurlijk het programma.

Door op het plaatje te klikken kom je op de pagina waar uitgebreidere informatie over de bedrijven te vinden is en waar ook meer informatie over het programma te vinden is.

Deelnemers Programma

Tot morgen!

Circusschool Hannes en Co

Dit lijkt misschien een beetje vreemde combinatie; een circusschool op een beurs, maar dit is juist een hele leuke aanvulling op het huidige programma. Voor volwassen is er namelijk genoeg te zien en te bespreken bij de stands van onze deelnemers. Dat zal voor de kinderen natuurlijk niet altijd even leuk zijn! Deze kinderen kunnen nu terecht in de speciaal ingerichte circuskamer.

Stichting Vlaardingen in Beweging / Circusschool Hannes en Co zorgen daar dat de kinderen zich optimaal vermaken met de circus attributen.

materialen-geleend

Zodra de kinderen hier eenmaal zijn, willen ze natuurlijk nooit meer naar huis. Gelukkig hoeven de ouders zich in dat geval niet te vervelen en kunnen ze nog even op de beurs blijven of een mooie rondleiding door de schouwburg maken.

Kijk ook eens op www.stichtingvib.nl of www.circusschoolhannesenco.nl

 

Overtuigend Acquireren – Gratis intro-workshop (update)

 

OOOHHH Nee hè, ACQUISITIE doen , laat maar, doe ik wel een andere keer.

Herkent u het?? Heel begrijpelijk, maar Zóóó zonde. Acquisitie is de snelste en goedkoopste manier om new business te creëren.

Tijdens deze Intro Workshop laten wij u zien hoe je Overtuigend Acquisitie kunt doen. Waardoor u plezier gaat krijgen in het benaderen van potentiële klanten, simpelweg omdat u het succesvol doet.

We behandelen het volgende:

  • Je angst en onzekerheid omtrent verkopen omzetten in motivatie.
  • Hoe je je dienst of product moet verkopen.
  • Hoe pleeg je effectief acquisitie. We laten zien hoe je acquisitie altijd succesvol en leuk kan maken!!  

—–

Deze workshops wordt gegeven door Boy Hiestand van De Onderhandelingscoach. Om 11.00 uur en om 14.00 uur geeft hij een verkorte versie (ongeveer 45 minuten) van de workshop.  Deelnemen is gratis!

Meld je alvast aan voor deze workshops, want vol = vol.

Update: 25-09-2014

Op deze speciale pagina op zijn website http://www.deonderhandelingscoach.nlstaat meer informatie over de workshop én kun je je gelijk aanmelden!

Demonstraties Smart Jumping op de beurs

Waar we in het vorige artikel nog een beetje vaag waren over ‘gesprekken met een sportschool’, kunnen we het nu gewoon vermelden: Smart-Fit zal tijdens de beurs een paar keer een demonstratie geven van de leukste en nieuwste rage in ons land: Smart Jumping.

Smart Jumping

Smart-Fit is één van de eerste sportscholen in Nederland waar je sinds juni deze gezellige groepslessen kunt volgen.

Op 4 oktober verplaatsen we de trampolines van de sportschool op het Veerplein naar de Stadsgehoorzaal. Om 13.00 uur en om 15.00 uur zal de Smart-Fit instructrice de demonstraties geven. Alle belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom!

Een tipje van de sluier…

Over 3 weken is het zover: dan start de 1e Vlaardingse Bedrijven Beurs.

Ook afgelopen week hebben verschillende bedrijven aangegeven dat ze aanwezig willen/zullen zijn. Zodra de definitieve bevestiging van een bedrijf binnen is, zal het bedrijf aan het deelnemersoverzicht worden toegevoegd.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling van het programma. Om de beurs voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken willen we in de middag een aantal leuke demonstraties of shows op het programma zetten.

Hier alvast een tipje van de sluier……. We zijn in gesprek met een sportschool die een gave sportdemonstratie wil geven. En er is contact met een bekende Vlaardingse modezaak over het verzorgen van een modeshow. We kunnen helaas nog niet verklappen wie en wat, maar zodra het definitief is, staat dat op deze site te lezen.

Wil je jouw bedrijf ook promoten door middel van een demonstratie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Steeds meer interesse

Het is goed te merken dat de vakantie periode ten einde loopt. De interesse voor de VLD Bedrijven Beurs is momenteel zeer groot. Diverse media hebben er, de afgelopen weken, aandacht aan besteed en bij ondernemend Vlaardingen begint het ook steeds meer te leven. Diverse bedrijven, zelfs van buiten Vlaardingen, vragen informatie aan over deelname.  En ja, natuurlijk mogen bedrijven uit de omgeving, die Vlaardingen als werkgebied hebben. ook meedoen. Afgelopen week hebben nog eens vier  bedrijven zich aangemeld. Zodra we de logo’s binnen hebben wordt het deelnemersoverzicht weer bij gewerkt.

VLD Bedrijven Beurs in de pers

Afgelopen week hebben diverse lokale en regionale (internet)kranten aandacht besteed aan de VLD Bedrijven Beurs. Hierdoor hebben we veel vragen om informatie binnen gekregen.

Met deze website hopen we op alle vragen antwoord te geven. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op via info@vivalavida.nu


Berichtjes uit het Groot Vlaardingen en het AD van 13-08-2014

Gr.Vl.              AD 13082014

 

Facebookpagina is live!

Dit weekend is de Facebookpagina www.facebook.com/VLDbedrijvenbeurs aangemaakt. Hierop staat informatie over de deelnemers en sponsors van de beurs.

© 2023 VLD Bedrijvenbeurs

Theme by Anders NorenUp ↑