Over 3 weken is het zover: dan start de 1e Vlaardingse Bedrijven Beurs.

Ook afgelopen week hebben verschillende bedrijven aangegeven dat ze aanwezig willen/zullen zijn. Zodra de definitieve bevestiging van een bedrijf binnen is, zal het bedrijf aan het deelnemersoverzicht worden toegevoegd.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling van het programma. Om de beurs voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken willen we in de middag een aantal leuke demonstraties of shows op het programma zetten.

Hier alvast een tipje van de sluier……. We zijn in gesprek met een sportschool die een gave sportdemonstratie wil geven. En er is contact met een bekende Vlaardingse modezaak over het verzorgen van een modeshow. We kunnen helaas nog niet verklappen wie en wat, maar zodra het definitief is, staat dat op deze site te lezen.

Wil je jouw bedrijf ook promoten door middel van een demonstratie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.