Dit lijkt misschien een beetje vreemde combinatie; een circusschool op een beurs, maar dit is juist een hele leuke aanvulling op het huidige programma. Voor volwassen is er namelijk genoeg te zien en te bespreken bij de stands van onze deelnemers. Dat zal voor de kinderen natuurlijk niet altijd even leuk zijn! Deze kinderen kunnen nu terecht in de speciaal ingerichte circuskamer.

Stichting Vlaardingen in Beweging / Circusschool Hannes en Co zorgen daar dat de kinderen zich optimaal vermaken met de circus attributen.

materialen-geleend

Zodra de kinderen hier eenmaal zijn, willen ze natuurlijk nooit meer naar huis. Gelukkig hoeven de ouders zich in dat geval niet te vervelen en kunnen ze nog even op de beurs blijven of een mooie rondleiding door de schouwburg maken.

Kijk ook eens op www.stichtingvib.nl of www.circusschoolhannesenco.nl