Onderstaande bedrijven zijn aanwezig op de VLD Bedrijven Beurs.


Wil je meer weten over een bedrijf dat je hier ziet? Scrol naar beneden voor een beknopte omschrijving. Klik op het logo om naar de website te gaan.


A4M_Events_logoAll-4-Music Events is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Door de unieke combinatie van een Allround Dj en een Master of Ceremonie zorgen wij met onze Drive-in show voor een avond vol plezier, energy en vol feest.


Logo AnnieMessage RGB AnnieMessage maakt heldere uitleganimaties voor televisie en het bedrijfsleven.


Virtual Printer bvB Cooking verzorgt verschillende activiteiten op kook- en eetgebied, zoals catering, koken op locatie, privé diners (thuis of op locatie), foodstyling, workshops voor groot en klein in eigen kookstudio. We produceren producten onder eigen label B Goods en we nemen deel aan evenementen die onze passie delen: goed eten & puur koken.


logo_BrandweerkazerneEen groep Vlaardingse ondernemers heeft het initiatief genomen om de voormalige Brandweerkazerne aan de Hoflaan een nieuwe bestemming te geven. De Brandweerkazerne wordt een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor zelfstandige professionals en kleine ondernemingen.


buzinezz booztOndernemen op een bierviltje is DE start voor jouw weg naar succes. Controle, inzicht en overzicht, daarmee maak je ondernemen simpel.


visitekaartje_horizontaal_front_CMYKforwebDankers Design is een bureau voor interieurarchitectuur in het hogere segment, met zuidelijke roots en Hollandse nuchterheid.  Met oog voor detail en aandacht voor de klant ontwerp ik woonhuizen en bedrijfsruimtes, van ontwerptekening tot opleveringMijn inspiratie en kennis gemixt met jouw verhaal maken samen het totaalconcept.


logo_diboBij Dibo-verlichting maakt u kennis met een andere wereld aan verlichting en verlichtingsmogelijkheden.  Samen met u wordt gewerkt aan een lichtplan waarin al uw wensen worden verwerkt. Het resultaat is een ruimte waarin precies dat lichteffect wordt gevonden dat u wenst.


logo_groot_transparant De Hek Communicatie ontzorgt bedrijven op het gebied van (online) communicatie. Ondernemer Frank de Hek ontwikkelt resultaatgerichte websites en internet-marketingtrajecten. Daarnaast kan de Hek u voorzien van reclamedrukwerk, logo’s en huisstijlen. Met zijn jarenlange ervaring kan deze jonge ondernemer u helpen meer uit uw marketingcommunicatie te halen. 


IVOIn plaats van het symptoom (de pijn) te bestrijden, gaat de osteopaat op zoek naar de mogelijke oorzaak van uw klacht en behandelt deze. Door de oorzaak te behandelen wordt het lichaam de kans geboden zichzelf te herstellen waardoor de kans afneemt dat klachten terugkomen. Heeft u al langer last van klachten waar u maar niet vanaf komt? Heeft u met uw klacht leren leven? Bent u medisch onderzocht maar er is geen aanwijsbare oorzaak voor uw klachten? Wilt u weten of osteopathie iets voor u kan betekenen? Kom dan langs op de beurs.


JDL Financial Services LogoJDL Financial Services bestaat sinds maart 2010 en biedt een aantal diensten aan gericht op verschillende doelgroepen. Wij onderscheiden ons van vele collega’s door service op maat te bieden, tegen een zeer redelijk tarief. Wij zijn namelijk van mening dat niet ieder klein bedrijf zijn volledige bedrijfsvoering wil en hoeft aan te passen om aan de algemene standaarden te voldoen.


MenL logo sportkleding_092014Advies en administratiekantoor houdt graag uw administratie op orde. Kenmerkend voor ons kantoor is gedrevenheid, betrokkenheid , persoonlijke aandacht , op maat geleverd advies, een goed netwerk en  prettige verstandhouding met onze klanten. Wij richten ons  op ondernemers in het MKB, maar ook de particuliere klant kan bij ons terecht. 


Logo MenM fotoMenM foto is een jonge onderneming die geleidt wordt door 2 enthousiaste passievolle fotografen . Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden: portretfotografie ( in de fotostudio of op locatie) , productfotografie, bedrijfsfotografie, sportevenementen, trouwerijen, natuurfotografie, enz. Maar ook voor hobbyfotografen bieden wij regelmatig workshops aan om zo de mogelijkheden van hun eigen toestel beter te kunnen benutten.


poster onderhand.coachKENT U DAT GEVOEL: ‘Ik zou eigenlijk weer eens potentiële klanten moeten gaan benaderen, MAAR dat kan volgende week ook wel’. JA JA, dat noemen we uitstellen, en iedereen weet wat daar van terecht komt, juist, NIETS. De Onderhandelingscoach helpt u Overtuigend te Verkopen, Acquireren en te FOCUSSEN op dat wat belangrijk is. Waardoor u plezier gaat krijgen in het benaderen van potentiële klanten, simpelweg omdat u het succesvol doet.


IMG_0686Personal Touch Travel: ervaren reisadviseur komt op afspraak bij u thuis. Mailen of bellen mag ook. Ook ‘ s avonds en in het weekend. Voor ontzorging voor, tijdens en na uw vakantie.  Ik werk aan uw vakantie.nl

 


PHANESPhanes  |  PA en communicatie, de naam zegt het al: Uw personal assistent met verstand van communicatie. Als personal assistent is het belangrijk om van alle markten thuis te zijn. Of het nu gaat om uw interne, externe of online communicatie. Ik ontzorg u! 


Smart-FitWelkom bij Smart Fit! De eerste fitnessclub in Nederland waar je geen contract hoeft af te sluiten, geen opzegtermijn hebt en al terecht kunt vanaf 5,- per maand

Smart Fit is een hypermoderne sportschool met sfeervolle retro aankleding en een betaalsysteem met smartband


SGZ thuis in het theater logokopie

 

 


TotalSwitch - GROOT

 

 


logo de tuinDe tuinen van Hoveniersbedrijf De Tuin laten u elke dag weer genieten van het leven. Wij creëren een omgeving waar u kunt ontspannen met familie, vrienden of juist heerlijk rustig alleen kunt zijn. Laat u verrassen door onze interpretatie van uw wensen en nauwkeurig aangelegde vormgeving! Uw adres voor ontwerp, onderhoud, aanleg, maatwerk overkapping of blokhut. Uw allround vakman voor uw tuin.


vivalavidaViva la Vida Events is een organisatiebureau dat zich bezig houdt met het verzorgen van evenementen, groepsuitjes en feesten. Ook de organisatie van deze Vlaardingse Bedrijven Beurs wordt geheel door Viva la Vida Events uitgevoerd.